Leśne Cymesy z Pasji do Natury
Właściciel firmy „Muszyński – Leśne Cymesy” Muszyński Waldemar jest pasjonatem jeżeli chodzi o przygotowywanie niedzielnych wykwintnych śniadań i obiadów z wykorzystaniem ogromnych darów natury oferowanych prosto z lasu. Na bazie swoich bogatych doświadczeń opracował nowatorski proces technologiczny, oparty na staropolskich, domowych przepisach, który pozwolił na przygotowanie szerokiej gamy bardzo ciekawych produktów, które charakteryzuje wyjątkowy i niepowtarzalny smak.
Nasza mała rodzinna firma działa na rynku od 2010 która zajmuje się pozyskiwaniem , przetwarzaniem i sprzedażą świeżych owoców leśnych takich jak : jagody , borówka amerykańska , żurawina , malina , truskawka oraz szeroką gamą grzybów świeżych takich jak borowik , podgrzybek , maślak, kurka.
Kilka lat pracujemy nad swoją marką i renomą która cieszy się uznaniem, nie tylko w Polsce ale i u naszych zagranicznych kontrahentów. Nieustannie ulepszamy nasze linie produkcyjne , spedycję aby zaspokoić Państwa potrzeby i dotrzeć do kustoszów kulinarnych .O wysokiej jakości naszych produktów świadczy certyfikat ekologiczny, który posiadamy od roku 2011.
Nasza szeroka oferta grzybów marynowanych, w zalewie solankowej, świeżych, mrożonych owoców i grzybów oraz suszonych grzybów jest tak skonstruowana by cieszyć niepowtarzalnym domowym smakiem dań staropolskich jak i nowatorskich w zaciszu własnego domu czy eleganckich restauracji.
Misją rodzinnej firm stało się zatem promowanie wykwintnego, wyszukanego i zdrowego stylu odżywiania poprzez dostarczenie produktów najwyższej jakości w oparciu o naturalne surowce z ekologicznie lasów zlokalizowanych w środowisku nieskażonym pozyskanych i przetworzonych przez firmę Leśne Cymesy .
Znajdujemy się na czystych ekologicznych terenach lasów województwa podkarpackiego co umożliwia nam uzyskanie naturalnych, świeżych owoców i grzybów leśnych.
Zapraszamy do zapoznania się z oferta oraz śledzenia naszego bloga gdzie przybliżymy Państwu nasza pasje .
Dodaj komentarz